Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Instagramový účet Semenáč.cz

 

Loupané vlašské ořechy za velkoobchodní ceny. Distribuce ze zemí EU. Vakuově baleno. Individuální ceny na míru dle odběrů.

 

DOPRAVA A PLATBA

Možnosti dopravy a platby Semenáč.cz


Úvod » Ovoce v čokoládě » Jahody v hořké čokoládě 100g ZIP


        

Jahody v hořké čokoládě 100g ZIP

Celé jahody máčené v hořké čokoládě

skladem

 

Skladem: 5 ks
Dostupnost: skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 12.12.2018 do 15:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 13:00
Číslo produktu: 740
Výrobce: Semenáč
Hmotnost: 100g
cena bez DPH: 43 Kč
cena s DPH (15 %):
49 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Jahody v hořké čokoládě 1kg
738
Jahody v hořké čokoládě 1kg
skladem
cena 349 Kč
Jahody v hořké čokoládě 500g
739
Jahody v hořké čokoládě 500g
skladem
cena 185 Kč

Jahody v hořké čokoládě 100g ZIP

Složení: jahody 35%, poleva z hořké čokolády 65% (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, syrovátka (mléko), pšeničná mouka (lepek), slunečnicový lecitin, arabská guma, šelak. Obsah kakaové sušiny min. 35%

Země původu: Slovensko

Balení: ZIP uzaviratelný sáček

Hmotnost: 100g

Jahody sušené, máčené v hořké čokoládě - dražované plody.

 

Celé jahody máčené v hořké čokoládě

 

Jahody jsou velmi bohatým zdrojem vitamínu C. Jeho obsah je srovnatelný s citrusovými plody. V závislosti na odrůdě může dosahovat od 40 do 90 mg/100 g plodu. Vyjma vysokého podílu vitamínu C jsou také bohatým zdrojem vitamínu A, B, Ea organických kyselin (jako například kyseliny jablečné, citrónové, chininové, šťavelové, salicylové či ellagová, která působí v prevenci nádorovýchchorob. Organické kyseliny jsou důležitým faktorem udávající typickou a charakteristickou vůni a chuť.

Jahoda obsahuje také lehce stravitelnou vlákninu, což umožňuje snadné další tepelné úpravy a výrobu marmelád, či džemů. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bor, fluor, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.