Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Instagramový účet Semenáč.cz

 

 

 

DOPRAVA A PLATBA

Možnosti dopravy a platby Semenáč.cz


Úvod » Ovoce v čokoládě » Jahody v hořké čokoládě 1kg


        

Jahody v hořké čokoládě 1kg

Celé jahody máčené v hořké čokoládě

skladem

 

Skladem: 4 ks
Dostupnost: skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 21.06.2018 do 15:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 13:00
Číslo produktu: 738
Výrobce: Semenáč
Hmotnost: 1000g
cena bez DPH: 303 Kč
cena s DPH (15 %):
349 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Jahody v hořké čokoládě 500g
739
Jahody v hořké čokoládě 500g
skladem
cena 185 Kč
Jahody v hořké čokoládě 100g ZIP
740
Jahody v hořké čokoládě 100g ZIP
skladem
cena 49 Kč

Jahody v hořké čokoládě 1000g

Složení: jahody 35%, poleva z hořké čokolády 65% (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, syrovátka (mléko), pšeničná mouka (lepek), slunečnicový lecitin, arabská guma, šelak. Obsah kakaové sušiny min. 35%

Země původu: Slovensko

Balení: vakuově baleno, při přepravě může dojít k rozvakuování

Hmotnost: 1000g

Jahody sušené, máčené v hořké čokoládě - dražované plody.

Celé jahody máčené v hořké čokoládě

 

Jahody jsou velmi bohatým zdrojem vitamínu C. Jeho obsah je srovnatelný s citrusovými plody. V závislosti na odrůdě může dosahovat od 40 do 90 mg/100 g plodu. Vyjma vysokého podílu vitamínu C jsou také bohatým zdrojem vitamínu A, B, E a organických kyselin (jako například kyseliny jablečné, citrónové, chininové, šťavelové, salicylové či ellagová, která působí v prevenci nádorovýchchorob. Organické kyseliny jsou důležitým faktorem udávající typickou a charakteristickou vůni a chuť.

Jahoda obsahuje také lehce stravitelnou vlákninu, což umožňuje snadné další tepelné úpravy a výrobu marmelád, či džemů. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bor, fluor, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.