Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Instagramový účet Semenáč.cz

 

Loupané vlašské ořechy za velkoobchodní ceny. Distribuce ze zemí EU. Vakuově baleno. Individuální ceny na míru dle odběrů.

 

DOPRAVA A PLATBA

Možnosti dopravy a platby Semenáč.cz


Úvod » Ovoce v čokoládě » Jahody v jogurtu 500g


        

Jahody v jogurtu 500g

Celé jahody máčené v jogurtové polevě

skladem

 

Skladem: 3 ks
Dostupnost: skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 12.12.2018 do 15:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 13:00
Číslo produktu: 742
Výrobce: Semenáč
Hmotnost: 500g
cena bez DPH: 152 Kč
cena s DPH (15 %):
175 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Jahody v jogurtu 1kg
741
Jahody v jogurtu 1kg
skladem
cena 329 Kč
Jahody v jogurtu 100g ZIP
743
Jahody v jogurtu 100g ZIP
skladem
cena 48 Kč

Jahody v jogurtu 500g

Složení: jahody 30%, jogurtová poleva 70% (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka (mléko), rýžová mouka, pšeničná mouka(lepek), jogurtový pudr (mléko) 3%. emulgátor: slunečnicový lecitin, leštidla: arabská guma, šelak

Země původu: Slovensko

Balení: vakuově baleno, při přepravě může dojít k rozvakuování

Hmotnost: 500g

 

Celé jahody máčené v jogurtové polevě

 

Jahody jsou velmi bohatým zdrojem vitamínu C. Jeho obsah je srovnatelný s citrusovými plody. V závislosti na odrůdě může dosahovat od 40 do 90 mg/100 g plodu. Vyjma vysokého podílu vitamínu C jsou také bohatým zdrojem vitamínu A, B, E a organických kyselin (jako například kyseliny jablečné, citrónové, chininové, šťavelové, salicylové či ellagová, která působí v prevenci nádorovýchchorob. Organické kyseliny jsou důležitým faktorem udávající typickou a charakteristickou vůni a chuť.

Jahoda obsahuje také lehce stravitelnou vlákninu, což umožňuje snadné další tepelné úpravy a výrobu marmelád, či džemů. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník a pak některé netypické prvky jako je bor, fluor, kobalt či molybden. Jsou také výrazným zdrojem tekutin, jelikož plody jsou tvořeny z 87 % z vody.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.