Mandle v mléčné čokoládě 250g ZIP

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Mandle v mléčné čokoládě 250g ZIPSkladem 4 ks85 Kč
Mandle v mléčné čokoládě 250g ZIP
Země původu: USA / ČR
Složení: mléčná čokoláda min.74% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), mléčný tuk, sušená syrovátka(mléko), laktóza(mléko), emulgátory: slunečnicový lecitin a E476, aroma), jádra mandlí ořechů pražená 19%, leštící směs (tapiový škrob, cukr, leštící látka: šelak, kokosový olej, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervat: kyselina sorbová). Obsah kakaové sušiny min. 25%. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky
Balení: baleno v ZIP uzaviratelném sáčku
Hmotnost: 250g
Účinky: Mandle se vyznačují vysokým obsahem bílkovin (15 -30%) a nenasycenými mastnými kyselinami (40 – 50%). Najdete zde také spoustu vlákniny, vitaminu B1, B2, B3, B6 a E. Jsou také bohatým zdrojem vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, fosforu, seleni, železa a manganu. Obsahují také glykosidy (amygdalin, prunasin), které v těle působí protizánětlivě.
Díky tomuto bohatému obsahu vitamínů, minerálů a jiných důležitých složek pro správnou funkci těla, mají plody Mandloně velmi pozitivní vliv na zdraví. Pomáhají snižovat hladinu škodlivého cholesterolu, vážou volné radikály v těle, jsou prevencí proti rakovinovému bujení, snižují riziko kardiovaskulárních chorob, podporují krevní oběh a celkovou imunitu těla. V neposlední řadě snižují riziko vzniku diabetu a Alzheimerovy choroby.
Výživové informace:
100 g obsahuje v průměru:
Energie | 2441kJ / 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,7 g |
Sacharidy | 46,3 g |
- z toho cukry | 43,4 g |
Tuky | 41,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Vláknina | 18g |
Sodík | 0,16 g |