Mandle v mléčné čokoládě se skořicí 250g ZIP

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Mandle v mléčné čokoládě se skořicí 250g ZIPnení skladem79 Kč
Mandle v mléčné čokoládě se skořicí 250g ZIP
Země původu: USA / ČR (dražováno)
Složení: mléčná čokoláda 75% (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: sojový lecitin a poly-glycerl-pleát), vanilkový extrakt), jádra sladkých mandlí 20%,modifikovaný škrob, leštící látky (arabská guma, šelak), skořice mletá 5%. Obsah kakaové sušiny v čokoládě 50%
Balení: ZIP uzaviratelný sáček
Hmotnost: 250g
Účinky: Mandle se vyznačují vysokým obsahem bílkovin (15 -30%) a nenasycenými mastnými kyselinami (40 – 50%). Najdete zde také spoustu vlákniny, vitaminu B1, B2, B3, B6 a E. Jsou také bohatým zdrojem vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, fosforu, seleni, železa a manganu. Obsahují také glykosidy (amygdalin, prunasin), které v těle působí protizánětlivě.
Díky tomuto bohatému obsahu vitamínů, minerálů a jiných důležitých složek pro správnou funkci těla, mají plody Mandloně velmi pozitivní vliv na zdraví. Pomáhají snižovat hladinu škodlivého cholesterolu, vážou volné radikály v těle, jsou prevencí proti rakovinovému bujení, snižují riziko kardiovaskulárních chorob, podporují krevní oběh a celkovou imunitu těla. V neposlední řadě snižují riziko vzniku diabetu a Alzheimerovy choroby.
Výživové informace:
100 g obsahuje v průměru:
Energie | 2329 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,0 g |
Sacharidy | 52 g |
- z toho cukry | 44 g |
Tuky | 37 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g |
Vláknina | 6,3 g |
Sodík | 0,08 g |